Inschrijven

Samenvatting

Leerpunt nodig?

Nee
0plaatsen totaal0plaatsen beschikbaar
18-02-2020
t/m16-03-2020

Vrijwilligersbeleid: Goed Geregeld voor je vrijwilligers 18 februari en 3 en 16 maart 2020

Vrijwilligers zijn het belangrijkste kapitaal in je organisatie. Investeren in je vrijwilligers levert je daarom veel op! Meer vrijwilligers, vrijwilligers die zich graag inzetten voor jouw organisatie, ambassadeurs en de energie en talenten op de juiste plek. Een goed vrijwilligersbeleid zorgt voor duidelijkheid, over rollen, taken en verantwoordelijkheden (van vrijwilligers en begeleiders). Vrijwilligers weten wat jij als organisatie van ze verwacht, en wat ze van jou mogen verwachten. Tijdens de training kom je meer te weten over wat een goed vrijwilligersbeleid is. Hoe je dat kunt checken. Wat er zeker in je beleid moet. En hoe je het beleid omschrijft. Hier een review van een deelnemer: Gisteren laatste blok van de cursus vrijwilligersbeleid van Eindhoven Doet gehad. Dit is een goede cursus om zelf vrijwilligersbeleid op te zetten. Hier komen alle aspecten die nodig zijn ter sprake. De cursus werd gegeven door Diana van den Eijnden, zij gaf de cursus met veel plezier en kon goed inspelen op de vragen en behoeften van de deelnemers. Ik heb van deze cursus genoten en zal hier veel plezier van hebben om bij Stichting Ik wil te helpen om ons vrijwilligersbeleid op te zetten. Complimenten aan www.eindhovendoet.nl !! Als je als organisatie geen vrijwilligersaccount hebt in Eindhoven Doet kunt u zich aanmelden via leert@eindhovendoet.nl

Na drie bijeenkomsten ben je in staat om een vrijwilligersbeleid te schrijven.

Beschikbare momenten

Selecteer eerst een beschikbaarheid

Kantoor Eindhoven Doet

 • Beschikbare plaatsen

  10

 • Deadline inschrijving

  16-03-2020

 • Overige kenmerken

  Rolstoeltoegankelijk

 • AdresBeemdstraat 29, Eindhoven
 • Over de locatie

  Het gebouw heeft een eigen parkeerplaats. Bushalte voor de deur (lijn 14)

Organisatiegegevens

Eindhoven Leert

Contactgegevens

Naam

Eindhoven Leert

Telefoonnummers

0402193399
 • Praktisch

Doel

Deelnemers hebben na afloop van de training een goed beeld van wat een vrijwilligersbeleid omvat en hoe zij dat voor hun organisatie kunnen vastleggen.

Voor wie

Organisaties

Stadsdeel

Gestel

Soort bijeenkomst

Workshop

Voorwaarde deelname

Deelnemers zijn kartrekkers van bewonersinitiatieven, vrijwilligerscoördinatoren, bestuurders of anderen die binnen organisaties vrijwilligers werven en begeleiden.

Naam trainer

Diana van den Eijnden van Eindhoven Doet

Je wilt op de wachtlijst voor

Vrijwilligersbeleid: Goed Geregeld voor je vrijwilligers 18 februari en 3 en 16 maart 2020

Vrijwilligers zijn het belangrijkste kapitaal in je organisatie. Investeren in je vrijwilligers levert je daarom veel op! Meer vrijwilligers, vrijw...

Helaas kan je je hiervoor niet meer inschrijven. Wel kan je interesse tonen en op de wachtlijst komen, voor wanneer er eventueel plaatsen beschikbaar komen. Ga je hiermee akkoord? Klik dan op de inschrijfknop hieronder.

Jouw inschrijving is succesvol verzonden.

De organisatie neemt (indien nodig) zo spoedig mogelijk contact met jou op.