Inschrijven

Hoe werkt Eindhoven Leert

Op zoek naar een geschikte workshop

Op Eindhoven Leert worden workshops in diverse categorieën aangeboden.
Ben jij op zoek naar een leuke workshop waar jij wat aan hebt, dan kun je op diverse manieren zoeken.

Selecteer een categorie.
In een oogopslag kun je zien in welke categorieën workshops aangeboden worden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar iets op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, klik dan op deze categorie en je krijgt het overzicht van alle workshops die hierin aangeboden worden.

Bekijk alle cursussen
Wil je liever een overzicht van alle workshops, klik dan op de knop Bekijk alle cursussen.
Hier vind je alle workshops op een rij. Wil je toch wat specifieker op zoek, maak dan gebruik van de filters.

Populaire items
Hieronder vind je de workshops die populair zijn bij de gebruikers van de workshops.

Aanmelden voor een workshop

Aanmelden voor een workshop gaat helemaal digitaal. Dit betekent dat je je eenmalig als gebruiker moet registreren om gebruik te kunnen maken van een workshop.

Ben je nog niet geregistreerd, ga dan als volgt te werk: klik op de knop 'inloggen' rechtsboven in je scherm. Kies vervolgens voor de optie 'ik ben een nieuwe gebruiker'. Vul je e-mailadres in en zet een vinkje voor:

  • ik ben actief vrijwilliger/mantelzorger en ik wil een kortingspas aanvragen
  • ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Vul vervolgens de gegevens in die gevraagd worden en je bent klaar. Er wordt een wachtwoord gestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres, waarmee je kunt inloggen als je deel wilt nemen aan een workshop.
In deze handleiding wordt alles stap voor stap uitgelegd.

Lukt het niet, neem dan gerust contact met ons op via service@eindhovendoet.nl of via telefoonnummer (040) 2193399. We helpen je graag verder.

Afmelden voor een workshop

Heb je je ingeschreven voor een workshop en kun je onverwacht toch niet deelnemen, meld je dan ook weer even af. Iemand anders die belangstelling heeft kan dan in jouw plaats deelnemen.
Afmelden gaat eenvoudig ook digitaal. Hoe je dit doet lees je hier.

Spelregels

Deelname aan de workshops is gratis voor vrijwilligers, mantelzorgers en actieve burgers in Eindhoven. Voor sommige workshops betaal je wel een leerpunt. Per jaar krijg je een tegoed van 4 leerpunten.

Is een workshop waar je interesse voor hebt vol, meld dan je belangstelling en schrijf je in voor de reservelijst. Mocht er door afmelding een plek vrijkomen dan nemen we contact met je op. Bij voldoende belangstelling proberen we de workshop nog een keer te organiseren.

Ben je ingeschreven maar verhinderd? Meld je dan af en geef een ander de mogelijkheid jouw plek in te nemen. Kost de workshop een leerpunt en meld je je minimaal 24 uur voor aanvang van workshop af, dan krijg je je leerpunt terug.

E-learning

Eindhoven Leert geeft tips voor online trainingen die voor jou als actieve burger interessant zijn. Deze trainingen worden door derden georganiseerd. Vrijwilligerspunt is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en voor eventuele kosten die hiervoor worden doorberekend.

Klik hier voor het aanbod.